Premi Ateneus al Foment de la Participació

El desembre del 2014 es va celebrar la 25a edició dels premis Ateneus, impulsats per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquests premis pretenen donar visibilitat al moviment associatiu i a tota la tasca que es duu a terme.

El projecte de les cartografies sensibles va ser guardonat a la categoria oberta a les entitats, al Foment de la Participació. Com es va dir, per la seva qualitat i implicació en el territori. És per això que no ho considerem com una feina puntual d’un projecte, sinó un procés de què tots i totes formem part dia a dia.

Podeu llegir l’article complet a desdelamina.

[NOTA: fotografia extreta de la pàgina web de la Federació d’Ateneus de Catalunya]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *