La Mina, una llarga mutació

El Pla de Transformació i els seus efectes i mancances van ser el punt principal de la 24a Setmana Cultural del barri. Nosaltres vam participar del seu tancament amb una altra cartografia plena de reflexions i més anotacions pel mapa col·lectiu que ja havíem començat a construir dos anys enrere.

Així doncs, el 6 de juny del 2015 vam tornar a formar un bon grup per tal de caminar acompanyats i aprendre entre tots i totes. Juntament amb la gent d’Euskal Etxea i el cor social desaCORd, Francisco Marín, professor, veí i activista de La Mina, ens va guiar a través del recull de textos que havia preparat per al llibret imprès que vam repartir entre les persones participants.

En aquest llibret (que aquí podeu trobar), podem viatjar per diferents punts de La Mina i la seva història, amb fragments tan seus, com de Monferrer, del propi desdelamina, o fins i tot, cançons, des d’himnes i càntics tradicionals fins a Victor Jara.

El cor desaCORd va gravar algunes de les cançons que ens van anar acompanyant en aquesta passejada i podem tornar a gaudir d’aquestes en la llista de reproducció del youtube.

Podeu veure també el recull de fotografies al flickr i el recull de piulades en l’storify.

L’article complet el trobareu aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *