cont@Mina

Prejudicis, mites, estigmes, pors, exclusió… són paraules que sovint acompanyen d’una manera o una altra la identitat pública del barri en els mitjans de comunicació. Però és realment La Mina només això?

No vam trobar millor manera de contrastar la visió externa de La Mina amb la vida real al barri que amb una cartografia sensible. És per la necessitat de compartir i reflexionar sobre la construcció que s’ha fet d’aquesta zona que es va decidir convidar a quatre periodistes, l’Helena López, l’Enric Borràs, l’Andreu Merino i el Jordi Ribalaygue, a passejar i xerrar sobre el pes de la seva professió en zones estigmatitzades.

Per tal de fer-ho van plantejar unes notícies  que donessin pas a aquesta reflexió sobre com queda el barri retratat, tot això mentre vam poder veure amb els nostres propis ulls la realitat.

Teniu disponible el llibret que es va repartir imprès durant la cartografia i que ens va permetre veure totes aquestes notícies que van triar.

Per completar la informació teniu l’article complet de la passejada a la web de desdelamina.

Podeu trobar el recull de fotografies al flickr i tots els tuits que es van fer durant la cartografia i que ens permeten veure la ruta i les sensacions de tots i totes les participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *