Les cartografies sensibles al Seminari BeLearning

L’Octubre del 2014 es va celebrar el Seminari d’Explotació de Resultats del projecte europeu BeLearning: processos d’aprenentatge obert. Què és això? El punt de trobada que es va fer de diversos projectes d’un llarg nombre d’entitats que segueixen una metodologia per al coneixement expandit, o procés d’aprenentatge obert (metodologia BeLearning).

És per això que, convidats per Trànsit Projectes, vam anar a presentar les nostres cartografies sensibles. Aquestes permeten conèixer en un entorn urbà, obert, a través de l’experiència i l’intercanvi. Són qualitats que aquesta metodologia defensa, justificant així la dissolució de les tradicionals institucions escolars.

Va ser una jornada molt interessant on vam poder conèixer una gran varietat de projectes i que us expliquem amb detall a l’article que podeu trobar a desdelamina.

[NOTA: fotografia extreta de la pàgina web de BeLearning.]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *