Kartografia sentirroka: una deriva euskaldún per La Mina

Com relacionaries l’autobús 43 amb la Biblioteca Font de La Mina, el Bar de Diego i el centre cultural Euskal Etxea? És el que passa quan et dediques un matí a passejar sense un camí marcat, només amb un punt de partida i un bon grup de persones carregades d’històries per explicar i ganes d’escoltar-se.

Barcelona Euskal Etxea es va proposar fer una memòria pròpia de la ciutat donant veu als llocs que havien quedat apartats de les guies de viatge, explorant amb gent que formés part d’aquests indrets desconeguts i estigmatitzats. I així van arribar a La Mina el 18 de gener del 2014, amb la intenció de conèixer de primera mà el barri i la seva història.

La inscripció va ser oberta, com es va publicar ja a la presentació de la cartografia que es va fer tant des d’Euskal Etxea com a desdelamina. I va donar lloc a uns fidels seguidors de les cartografies sensibles, que començarien a acompanyar-nos per un camí que encara dura.

Si voleu saber més de qui són Euskal Etxea i què es fa en aquest centre cultural, us deixem un recull d’informació d’interès:

Centre Cultural: Arc de Sant Vicenç
Restaurant: Placeta Montcada 1-3
08003 Barcelona

Metro L-4 ( Jaume I ) i L-1 ( Arc de Triomf )

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres, a l’oficina, d’10h a 13h. Per les

tardes de 18h a 22h adreceu-vos al Txoko [El Restaurant té el seu propi horari]

Telèfon.- 93.310.22.00 (Restaurant 933102185)
barcelona@euskaletxeak.org

Podeu llegir l’article complert que es va compartir després de la cartografia aquí.

[NOTA: algunes fotografies d’aquest article s’han extret de la pàgina web d’Euskal Etxea]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *