Cartografies sensibles

Quatre anys. Quatre anys de passejades col·lectives, d’històries compartides, de veus ben diverses i records a tots els racons. El 2013 vam començar amb la idea de construir mapes a la nostra escala, sense més intenció que fer de la vida de cadascú i del barri una part més de nosaltres i tothom que volgués compartir-ho.

Així va ser com l’1 de juny a les 10.30h es van iniciar aquestes derives per La Mina que encara avui duren. Van començar amb la senzillesa que les caracteritza, on tothom té veu i donant veu a qui no pot estar amb petits homenatges, com va ser en aquesta amb el doctor Albert Ramos. Amb la idea de construir un mapa entre tots i totes mitjançant la tecnologia per poder enregistrar-ho, es va donar pas a les cartografies sensibles, que segueixen sent un punt de trobada.

I poc a poc, cartografia rere cartografia, s’ha volgut anar construint aquest mapa: que ens expliqui històries viscudes, que ens parli de la gent que hi conviu, de les anècdotes que protagonitzen, que identifiqui llocs presents o desapareguts que per una o altra raó fan, d’aquest, el nostre barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *